despre noi

Pune preț pe lucrurile bine făcute!

Euro style este un magazin de haine second hand care garantează calitate și originalitate. Și-a început activitatea acum 20 de ani cu furnizori de top din Germania, cu care colaborează și până astăzi cu mare succes. Experiența cu nemții a convins clienții noștri să pună accent pe lucrurile bine făcute.


Din anul 2010 magazinul nostru comercializează haine second hand nu doar en-gros dar și cu amănuntul. Mai mult decât atât, am mărit numarul de furnizori - pe lângă cei din Germania ni s-au alăturat furnizori de marfă din Marea Britanie, Ungaria, Slovenia și Elveţia.  

Calitate, originalitate și diversitate la preț avantajos!

Compania noastra este importator direct de haine second hand în Moldova, tocmai de aceea clienții noștri au parte de prețuri avantajoase și un raport preț-calitate foarte convenabil. De asemenea asigurăm păstrarea în bune condiţii a produselor în ambalaje speciale și ne străduim să depășim așteptările cumpărătorilor noștri, adaptându-ne la cerințele pieței. Astfel ne-am pozițional ca lideri pe piaţa autohtonă, ceea ce ne motivează să ne dezvoltăm în continuare.


Așadar te invităm la magazinului nostru de pe strada T. Vladimirescu, să te convingi personal de varietatea, originalitatea și calitatea mărfii noastre. Îți vom arăta cum prețul și calitatea fac diferența în ceea ce privește hainele second hand!

Companie Ecologică

Orice produs care este fabricat la ora actuală, provoacă daune puternice mediului nostru înconjurator. Compania noastră susține reciclarea și reutilizarea bunurilor pentru a diminua poluarea. Este de datoria noastră ca locuitori ai acestei planete să o protejăm, astfel încât să formăm un mediu mult mai trainic pentru noi înșine și pentru cei care se vor naște.

Filantropie și donații

Noi tindem să menţinem preţurile accesibile pentru toţi, fără să compromitem calitatea. Cu toate acestea, procurarea hainelor pentru unii este un lux. De aceea nu rămânem indiferenţi și ne angajăm să-i ajutăm pe cei nevoiaşi. Încă de la înfiinţarea companiei, lunar, facem donaţii sub formă de bunuri second-hand.


Vom răspunde pozitiv la colaborări sau propuneri cu scopuri de binefacere, în special pentru copiii de la orfelinate. Suntem convinși că fiecare companie trebuie să participe activ la transformarea societaţii iar noi vom face acest lucru, participând la acțiuni caritabile.

Fii primul care află despre reducerile noastre și marfa nouă! Lăsă o adresă de e-mail și dă click pe butonul Abonează-te!